Jente til sykehus etter utforkjøring i Sør-Trøndelag

Illustrasjonsfoto: Morten Holm / NTB scanpix Les mer Lukk

En tenåringsjente er fløyet til St. Olavs hospital i Trondheim etter at bilen hun satt i kjørte ut i en elv ved fylkesvei 701 i Meldal kommune i Sør-Trøndelag.

Jenta, som var passasjer i bilen, ble sittende fast under vann etter utforkjøringen. Skadeomfanget er ukjent, men hun var bevisstløs da hun ble hentet ut av bilen, opplyser politiet i Sør-Trøndelag til NTB.

– Det ble igangsatt hjerte- og lungeredning, og hun ble deretter fraktet til St. Olavs. Det var to personer i bilen. Sjåføren, en mann i slutten av tenårene, kom seg ut og på land uskadd, sier operasjonsleder Trond Volden.

Politiet fikk melding om ulykken, som skjedde mellom Storås og Å i Meldal, av andre trafikanter klokken 22.42 fredag kveld. Bilen lå på taket i elven, og kun hjulene var synlige over vann da politipatruljen kom til stedet.

– Meldingene vi fikk var at det var veldig glatt på stedet, men vi vil ikke spekulere i årsaken til ulykken, sier Volden.

Han opplyser ved 5-tiden lørdag morgen at krimteknikere fra politiet og Vegvesenets ulykkesgruppe er ferdige med sine åstedsgranskinger. Bilen blir tatt opp av elven og skal undersøkes teknisk.