Første tap for Finjord

Emilie Haavi hadde en av Norges største sjanser i landskampen mot Frankrike. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, NTB scanpix Les mer Lukk

La Manga (NTB): Etter fire seirer og 18-0 i målscore fikk Roger Finjord sitt første baklengsmål og første tap som Norges landslagssjef, men 0-1-kampen mot Frankrike gir håp foran OL-kvalifiseringen.

Norge var nemlig fullt på høyde med det franske klasselaget, og bare et straffespark seks minutter før full tid skilte lagene til slutt. Louisa Necib sendte Cecilie Fiskerstrand til det ene hjørnet og ballen til det andre.

– I første omgang så vi ut som et ordentlig godt fotballag. Vi kombinerte, kom oss ut av pressede situasjoner og skapte sjanser. Etter pause klarte vi ikke å ta nok vare på ballen og ble for ofte løpende etter, sa Finjord til fotball.no.

Det var to sterke lag som målte krefter i La Manga, og det ble ikke mange sjanser. Norges muligheter var like mange og store som Frankrikes.

I første omgang hadde lagene en stor sjanse hver. Etter en halv time hadde Norge en fin opprulling som førte til at Emilie Haavi vendte av en motspiller og skjøt hardt og lavt. Keeper Sarah Bouhaddi kastet seg og blokkerte.

Rett før pause skjøt Laure Boulleau fra kort hold, men Fiskerstrand viste klasse da hun reddet. (©NTB)