Mann sporløst forsvunnet etter boligbrann i Østfold

Sterk varme gjorde det vanskelig for brannvesenets røykdykkere å ta seg inn i huset i Rødenes i Marker kommune i Østfold. Foto: Freddie Larsen (NTB scanpix) Les mer Lukk

Tim Bræck Larsen, som er savnet etter en boligbrann i Marker i Østfold, ble ikke funnet på brannstedet, opplyser politiet. De utelukker ikke at han har blitt utsatt for noe kriminelt.

Etter et omfattende kriminalteknisk arbeid på brannstedet, står politiet fortsatt uten spor etter den savnede mannen. Politiet har også gjennomført to store søk i terrenget rundt boligen og en omfattende taktisk etterforskning.

Undersøkelsene på brannstedet ble avsluttet forrige torsdag. Resultatet gjør at politiet nå vil dreie etterforskningen rundt andre mulige scenarioer enn at Larsen omkom i brannen.

– Man kan heller ikke utelukke at den savnede har vært utsatt for en straffbar handling, skriver Østfold politidistrikt i en pressemelding.

Politiet ber alle som har opplysninger i saken eller observasjoner av mannen i tiden rundt brannen 27. april, om å ta kontakt.