Flyhjul falt fra himmelen og krasjet i hus

Your browser doesn't support HTML5 video.

Flyhjul falt fra himmelen og krasjet i hus
Et nabolag i Montreal er nå redde for at flere flydeler skal komme dalende fra himmelen.

En familie, som ønsker å være anonym, i Saint-Laurent i Montreal, Canada, hørte et skikkelig smell klokken to om natten og oppdaget et brennende hull i taket. Da de tilkalte politiet og tok en nærmere kikk, viste det seg at et flyhjul hadde forårsaket det hele.

Se video øverst i artikkelen!

Det hadde kommet dalende fra himmelen og krasjet i hustaket med en så voldsom fart at det først lagde et hull, før det spratt tilbake og la seg på taket, hvor politiet senere fant det.

– Det må jo være sikkerhetssjekker på ting som dette, for å sjekke at hjulene sitter fast? sier familiens talsperson fortvilt til CTV News.

Midt på svarte natta

Det er en kvinne som bor sammen med familien som er deres talsperson, ifølge CTV News. Familien hadde løpt ned til henne i fem-tiden den morgenen etter å ha oppdaget hullet i taket.

– Huseier ringte på døra og vi løp opp til kjøkkenet for å undersøke nærmere, sier hun.

Se også: – Fly dumpet do-søppel på hele nabolaget

Hjulet kom fra et lite businessfly, en Falcon 10 Jet, som hadde landet på flyplassen, som ligger like ved nabolaget, i to-tiden den samme natten.

Nå er nabolaget rundt den internasjonale lufthavnen redde for at andre flydeler skal komme dalende i hodet på dem.

Flyet blir stående på bakken

Flyselskapet som opererte businessjeten har foreløpig ikke besvart CTV News' henvendelser, men ordføreren i Saint-Laurent sier han følger saken og er glad ingen ble skadd.

– Inntil videre kommer ikke dette flyet til å lette igjen, og de rette personene vil bli holdt ansvarlige for at sikkerhetsjekk kanskje ikke er gjennomgått nøye nok, sier ordfører Alan DeSousa.

Men Trudeau internasjonale flyplass er travel og titalls fly seiler over nabolagene i nærheten hver dag.

– Det var denne familien som fikk et hjul i taket i dag, jeg håper ikke det skjer oss i morgen, sier en bekymret, ikke-navngitt nabo.