Hertuginne Kate en uke på overtid

Prins William av Wales og hertuginne Kate venter barn nummer to, også denne gangen er fødselen etter termin. Her er de til stede under Tour de France 2014 mellom Leeds og Harrogate. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix) Les mer Lukk

Prins William og hans høygravide kone feiret bryllupsdagen onsdag, fremdeles i påvente av at barn nummer to skal melde sin ankomst.

Det er ifølge britiske medier nå en uke siden hertuginne Kate hadde termin, og det spekuleres på om, og i så fall når, legene vil sette i gang fødselen. Parets første barn, prins George, kom for øvrig en uke på overtid da han ble født 22. juli 2013.

Ifølge The Telegraph tilbringer de to bryllupsdagen på Kensington Palace. Saken var avisens mest leste på nett onsdag. De siste dagene har 33 år gamle hertuginne Kate vært observert på shopping, kjørende på vei til svømming med prins George og i dyrehagen med sønnen.

Selv om oppstyret er mindre enn for to år siden, er både rojale fans og medier for lengst på plass utenfor fødeklinikken Lindo Wing ved St Mary's Hospital i London. Ifølge Hello Magazine ble parkeringsrestriksjonene utenfor Lindo Wing forlenget onsdag. De skulle opprinnelig vare til 30. april, men er nå utvidet til 5. mai. Dermed kan det se ut til at «The Great Kate Wait 2» kan komme til å vare litt lenger.