Alvorlig for mann som overlevde MC-ulykke i Follo

En person mistet livet og en ble skadd da en bil kolliderte med en motorsykkel på riksvei 151 ved Såner i Vestby kommune i Akershus torsdag kveld. Foto: Freddie Larsen (NTB scanpix) Les mer Lukk

Skadeomfanget var natt til fredag alvorlig for en 22 år gammel mann etter en kollisjon mellom en motorsykkel og en bil i Vestby i Akershus torsdag. En annen mann mistet livet i ulykken.

De to mennene kjørte motorsykkelen. Den ene ble erklært død på stedet da nødetatene kom frem. Den andre, en 22 år gammel mann, ble sendt til sykehus i luftambulanse. Ullevål sykehus opplyste natt til fredag at skadeomfanget hans var alvorlig.

Ulykken skjedde på fylkesvei 151 ved Såner i Vestby kommune da bilføreren svingte av veien mot Gamle Hobløsvei og traff motorsykkelen i front. Politiet ble varslet klokken 20.10 torsdag kveld, opplyser operasjonsleder Leif Olav Holten i Follo politidistrikt.

Bilføreren ble sendt til legevakten for sjekk. Han var edru, men fikk førerkortet beslaglagt. Det var ingen andre i bilen.