Åge utsolgt i Royal Albert Hall

Åge Aleksandersen er klar for Royal Albert Hall i 2016, og bekjentgjorde det med pressekonferanse på Rockheim torsdag. Foto: Handout Les mer Lukk

Det tok fem minutter å selge ut billettene til Åge Aleksandersen og Sambandets konsert i Royal Albert Hall om halvannet år. Samtidig meldes det om svartebørssalg.

I alt 3.000 billetter til Åges London-konsert ble lagt ut fredag morgen, som del av en pakke med flybillett og hotell i tillegg til konserten som eventselskapet Koment hadde satt sammen.

Til tross for priser på 7.900 til 8.900 kroner, ble de likevel revet bort, melder NRK Trøndelag. Ifølge Trønder-Avisa skal et sekssifret antall personer ha forsøkt å bestille slike billettpakker.

Selv medgir rockeveteranen at han er «overrasket» over at billettene gikk så raskt ut.

Bakgrunn: Åge skal levva livet i Royal Albert Hall

– Jeg føler jo meg nesten som en utenlandsk artist av dette. Dette er rare greier. Det har kanskje noe med historien min og sangen å gjøre, sier Åge Aleksandersen til NRK.

Ifølge Trønder-Avisa har det også blitt svartebørssalg av selve konsertbillettene via en annen billettside, det avisen erfarer er sesongkortbilletter. Mens de dyreste av disse fredag morgen gikk for rundt 5.700 kroner, var prisen oppe i 7.093 kroner få timer senere – før de så ble meldt utsolgt.

Les også: Åge Aleksandersen er tilbake