Kjærestepar fikk dobbeltseng i fyllearresten på Jylland

Julebordstumulter førte til plassproblemer for politiet på Sør-Jylland i helgen. Dermed måtte et kjærestepar sove ut rusen sammen i fyllearresten natt til søndag.

Paret var på fest i et vertshus i Brørup mellom Esbjerg og Kolding da de begynte å krangle seg imellom. Da en tredje person blandet seg, brøt den ut en slåsskamp.

– Paret fikk en felles fiende, og de var så utagerende at vi måtte ta dem med til arresten, hvor de fikk et rom med dobbeltmadrass på grunn av plassproblemer. Når alle andre rom er fylt opp på grunn av julefrokoster, må vi finne alternative løsninger, sier vaktsjef Jan Stokholm i Syd- og Sønderjyllands politi til nyhetsbyrået Ritzau.

Normalt tilbyr politiet enkeltrom for dem som må sove ut rusen, men paret fikk en ekstra madrass slik at de ikke skulle krangle om underlaget. Paret, en mann på 22 år og en kvinne på 30, ble løslatt søndag morgen – tilsynelatende uten ytterligere slagsmål eller utskeielser i arresten.

Også politiet på Nordjylland melder om en full fyllearrest etter en fuktig julefrokostnatt. Julefrokost er danskenes versjon av det nordmenn kaller julebord.