Antatt drept mann fortsatt ikke funnet i Troms

Søket etter den savnede Stein Håvard Larsen på Kvaløya i Troms har så langt ikke gitt resultat. Politiet vurderer å utvide leteområdet.

Politimannskapene leter i første omgang i et avgrenset område hvor de mener det er sannsynlig at et lik kan befinne seg.

– Vi antar at vi har søkt gjennom det planlagte området i løpet av fredag, sier politiinspektør Einar Sparboe Lysnes til NTB. Dersom ikke Larsen blir funnet fredag, vil politiet vurdere å utvide leteområdet.

En 48 år gammel mann er siktet for drap på Stein Håvard Larsen, som ble meldt savnet i Tromsø 3. oktober. Politiet mener Larsen ble drept i siktedes leilighet lørdag 6. september eller i løpet av de to påfølgende dagene.

– Bakgrunnen for den utvidede siktelsen er informasjon som vi har fra den taktiske etterforskningen, men også funn på stedet som vi mener knytter savnede til siktedes leilighet, sier Lysnes.

48-åringen ble pågrepet 24. september og siktet for drap på Hermod Magne Steinsund. Tirsdag ble han også siktet for å ha drept Larsen.