Larvik-keeper til sykehus

Sandra Toft ble innlagt på sykehus i København etter å ha fått et illebefinnende på vei hjem fra Larviks mesterligaseier i Polen. Foto: Claus Fisker (NTB scanpix) Les mer Lukk

Larvik-keeper Sandra Toft fikk lørdag et illebefinnende på flyet hjem fra Polen og ble innlagt på sykehus i København, melder Østlands-Posten.

Larvik-trener Ole Gustav sa til avisen at Toft allerede føler seg noe bedre, men at hun blir på sykehuset i den danske hovedstaden over natten til observasjon.

Det var på flyet fra Warszawa til København at Toft ble dårlig. Ved ankomst til Danmark ble hun kjørt til sykehus for sjekk mens resten av laget fullførte flyreisen hjem.

Larvik spilte mesterligakamp mot LKS Lublin fredag kveld og tok sin annen strake seier i turneringen med 28-23. Etter at Metz slo Baia Mare lørdag er Larvik alene på tabelltopp to poeng foran sine nærmeste rivaler.

Toft kom til Larvik før denne sesongen og har fått en god start. Hun var god i fredagens seier i Polen.

Larviks neste kamper er borte mot Skrim Kongsberg i eliteserien tirsdag og borte mot rumenske Baia Mare i mesterligaen fredag. Det er foreløpig uklart om Toft er aktuell til de kampene, eller om laget må stole på Alma Hasanic den nærmeste tiden.