Politiet bekrefter drap på kvinne:

Ingen pågrepet etter drap i Hedmark

Illustrasjonsfoto: Politiet
Politiet er sparsommelige med opplysninger om en kvinne som ble funnet drept i Kirkenær i Hedmark torsdag. Naboer beskriver miljøet rundt henne som belastet.

Kvinnen ble funnet død i sitt hjem torsdag morgen. Kripos har torsdag bistått Hedmark politidistrikt med åstedsundersøkelser og taktisk etterforskning.

– Funn på stedet gjorde at politiet valgte å sette i gang etterforskning. Undersøkelser viser at kvinnen er drept, sier politiadvokat Bjørn Erik Pettersen.

Ønsker tips

Ingen er så langt pågrepet i saken. Politiet ønsker fortsatt tips, og vil derfor ikke gå ut med detaljer om saken. De ønsker ikke å si noe om hvordan kvinnen ble drept.

Naboer i området Myra beskriver overfor avisen Glåmdalen miljøet rundt kvinnen som belastet. De sier det har vært uvanlig mye trafikk til og fra boligen den siste tiden.

Bakgrunn: Mistenkelig dødsfall i Solør

Avhører vitner

Politiet ønsker ikke å si noe om hva slags miljø kvinnen tilhørte eller hva slags relasjon hun hadde til personen som fant henne og ringte nødsentralen ved 9.30-tiden torsdag morgen.

– En person meldte ifra til AMK om at kvinnen var død. Vi har nå vedkommende inne som vitne, sier lensmann Jørn Arild Flatha til NRK.

– Vi avhører vitner, både som har relasjoner til stedet og bekjente av avdøde, for å få et tydeligere bilde av hennes siste bevegelser, sier Flatha.

Politiet hadde torsdag kveld ikke varslet alle kvinnens pårørende.