Død mann ikke sikkert identifisert i Ålesund

Your browser doesn't support HTML5 video.

To menn sett løpende fra åsted i Spjelkavik
Politiet har ennå ikke sikkert identifisert mannen som tirsdag ble funnet død i en leilighet i Ålesund, men har en god formening om hvem det er. Tre personer er pågrepet i saken.

Vedkommendes nærmeste pårørende er derfor blitt gjort kjent med opplysningene politiet har i saken, opplyser Sunnmøre politidistrikt.

Tre personer er pågrepet og siktet etter at mannen ble funnet død. Liket ble oppdaget da brannvesenet rykket ut etter å ha fått melding om en brann i en leilighet på Øvre Holen i Spjelkavik i Ålesund klokka 15.40 tirsdag.

Politiet beskriver dødsfallet som unaturlig og mistenkelig.

Les også: Tre pågrepet etter dødsfall i Ålesund

Tirsdag kveld forelå det ikke noen formell siktelse mot de pågrepne, men alle tre er siktet for befatning med saken.

– Dette er personer som politiet kjenner til fra før, men jeg kan ikke si noe mer om hvorfor. De tre vil bli avhørt på politihuset i Ålesund tirsdag kveld, sa fungerende politimester Unni Moen Vikebakk i Sunnmøre politidistrikt til NTB.

Naboer kunne fortelle at to eller tre personer ble sett løpende fra stedet, og senere på kvelden ba politiet om opplysninger om disse.

Les også: To menn sett løpende fra åsted i Spjelkavik

Politiet har hatt rundt 50– 60 polititjenestemenn på saken. Det ble tirsdag aksjonert flere steder, og politihunder ble benyttet i søk.

Politiet får også støtte fra Kripos, som sender fem personer til Ålesund.