Venter svar fra obduksjonen etter drap i Tromsø

Krimteknikere i arbeidet i den kommunal boligen på Kvaløysletta i Tromsø, der en 48-åring ble funnet drept. Foto: Rune Stoltz Bertinussen (NTB scanpix) Les mer Lukk

Politiet venter onsdag de første svarene fra obduksjonsrapporten av den 48 år gamle mannen som ble funnet drept i sin hybel på Kvaløysletta i Tromsø.

– Vi har en rimelig god idé om drapstidspunktet, men vi forventer at den foreløpige obduksjonsrapporten vil kunne gjøre vinduet mindre, sier politiinspektør Einar Sarpboe Lysnes i Troms politidistrikt til NTB.

På frifot

Fortsatt er ingen pågrepet i saken, og Lysnes sier politiet ikke har noen mistenkte for drapet.

– Vi oppsummerer det vi har samlet inn. Kripos kommer opp med morgenflyet med etterforskningsleder og etterforskere. Vi vil også fortsette med avhør av vitner i dag, sier politiinspektøren onsdag morgen.

Les også: Politiet etterforsker drap i Tromsø

Det bor åtte personer i den kommunale boligen der mannen bodde. Naboer beskriver beboerne i hybelhuset som rolige og hyggelige, selv om politiet har vært på adressen flere ganger. Den drepte var kjent av politiet fra før.

Påført skader

Klokken 15.23 tirsdag fikk politiet beskjed om at 48-åringen var funnet død hjemme hos seg selv av en bekjent. Da politiet kom frem, oppdaget de at den døde var påført skader, i tillegg til andre mistenkelige funn.

Sent tirsdag kveld bekreftet politiet at de sto overfor et drap. De vil ikke si noe om hva de tror dødsårsaken er.

– Av hensyn til etterforskningen ønsker vi ikke gi den type informasjon, sier Lysnes til Nordlys.