Alvorlig skadd i trafikkulykke ved Gardermoen

To biler var involvert i en kraftig kollisjon ved Gardermoen fredag ettermiddag. En person ble fløyet til Ullevål sykehus. Foto: Remi Bø Presttun / NTB scanpix Les mer Lukk

En person ble fløyet til sykehus med luftambulanse etter en frontkollisjon mellom to biler på E16 ved Gardermoen fredag ettermiddag.

To personer ble sittende fastklemt etter ulykken, som skjedde ved 17-tiden. Bilene traff hverandre front mot front midt mellom avkjøringen til terminalbygget og Hervakrysset, skriver Romerikes Blad.

Politiets innsatsleder på stedet forteller til avisen at én person ble fløyet til Ullevål sykehus etter ulykken. Operasjonsleder Hilde Iversen i Romerike politidistrikt sier at vedkommende skal være alvorlig skadd.

Personen som ble fløyet til Ullevål sykehus, satt alene i den ene bilen. I den andre bilen satt det to voksne og to barn. De er kjørt til Ahus med det som blir betegnet som lettere skader.

Årsaken til ulykken er det for tidlig å si noe om, men politiet skal snakke med vitner til ulykken som forhåpentligvis kan være med på å bringe klarhet i hva som har skjedd. (©NTB)