Politiet etterforsker overfallsvoldtekt i Trondheim

Vilder: TV 2
Politiet i Trondheim lette natt til lørdag etter en mann som skal ha overfalt og voldtatt en kvinne.

Politiet mottok melding om saken klokken 1.24 natt til lørdag.

– Den mistenkte beskrives å være i 20-30-årene, 180 centimeter høy og gul/mørk i huden, opplyser operasjonssentralen i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Den videre beskrivelsen går ut på at mannen hadde på seg lyse bukser og en mørk hettejakke og at han har trønderdialekt.

Kvinnen som skal ha blitt overfalt og voldtatt, ble tatt hånd om av politi og helsevesen og politiet var like før klokken 3 natt til lørdag i gang med å gjennomføre åstedsundersøkelse i Anders Buens gate på Lademoen øst for byens sentrum.

Overfor Adresseavisen opplyser politiet at kvinnen ble kjørt til voldtektsmottaket for undersøkelser. Det var et vitne som meldte fra om saken.

– Et vitne som var i området meldte fra om det som så ut som en voldtekt. Vi har fått snakket med fornærmede. Det skal dreie seg om overfall og voldtekt, opplyser operasjonsleder Bjørn Handegard i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Til TV 2 opplyser Handegard at kvinnen hadde tatt tilhold i en leilighet etter at hun skal ha blitt overfalt og voldtatt ute på gaten.

Byens drosje- og bussjåfører ble natt til lørdag bedt om å holde utkikk etter menn som passer beskrivelsen. Politiet lette samtidig med store styrker og skulle sette inn hundepatruljer i søket.