Hjemmeran av eldre dame i Bergen

Politiet leter etter en mann i 50-årene etter at en 93 år gammel kvinne onsdag ble funnet blodig og ranet i sitt eget hjem.

– Vi fikk melding klokken 9.14 om at hjemmesykepleien har funnet en eldre dame på eller ved hennes bopel på Sandsli. Vi vet veldig lite foreløpig, men det er snakk om et mulig ran, sier operasjonsleder Erik Gjesdahl ved Hordaland politidistrikt til Bergens Tidende.

Politi og ambulanse har rykket ut til stedet. Operasjonslederen forteller at det skal være en del blod på stedet.

Kvinnen er fraktet til Haukeland universitetssjukehus i ambulanse. Det er ikke kjent om hun er alvorlig skadd. Det er heller ikke kjent når ranet fant sted.

Siste: En mann er pågrepet og mistenkt for ranet av kvinnen. Han skal være en kjenning av politiet ifølge TV 2.

Store politistyrker leter nå i området etter gjerningsmannen. Det er blant annet plassert ut patruljer for å se etter personer som passer beskrivelsen av gjerningsmannen på steder der han kan tenkes å passere på flukt fra åstedet

Til Bergensavisen sier operasjonsleder Kjersti Eidsnes at de har fått en beskrivelse av gjerningsmannen. Det skal dreie seg om en mann på cirka 50 år med mørkt, kort hår. Han skal være mørk i huden, formentlig av utenlandsk opprinnelse og skal ha hatt på seg mørk, kort frakk.

Gjerningspersonen skal ha gått fra stedet, opplyser politiet på Twitter.