Problemene hoper seg opp for Justin Bieber

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bieberfansen ventet utenfor politistasjonen
Den canadiske popstjernen Justin Bieber er i hardt vær og ble onsdag tiltalt for overfall på en limousinsjåfør i hjemlandet.

Problemene har hopet seg opp for 19-åringen det siste året, og det hele toppet seg i forrige uke da han ble stanset av politiet i Miami etter å ha kappkjørt i ruspåvirket tilstand.

14. februar må han møte i retten og svare på tiltalen om fyllekjøring, kjøring uten gyldig sertifikat og for å ha gjort motstand under pågripelsen.

Limousinsjåfør

Onsdag ble Bieber også tiltalt for å ha overfalt en limousinsjåfør i Toronto 29. desember i fjor, noe som skal ha skjedd etter at popstjernen hadde vært på ishockeykamp.

Politiet ble tilkalt for å roe gemyttene, etter at Bieber angivelig hadde slått til sjåføren flere ganger i bakhodet.

Les også: - Bieber kan bli utvist fra USA

Onsdag troppet Bieber frivillig opp på hovedpolitistasjonen i Toronto, omgitt av egne sikkerhetsvakter og politifolk som forsøkte å holde elleville fans, journalister og fotografer på avstand.

Kort tid etter bekreftet canadisk politi at det var tatt ut tiltale mot ham og at saken vil komme for retten i Toronto 10. mars.

Egg mot naboen

I USA gjennomførte politiet nylig husransakelse i Biebers fasjonable hus i Los Angeles, etter at naboen hevdet at popstjernen hadde kastet egg mot ham og datteren.

Den samme naboen tilkalte politiet i mars i fjor og hevdet å ha blitt fysisk overfalt av Bieber, som i tillegg er bøtelagt flere ganger for råkjøring i Los Angeles.

Les også: Her blir Justin Bieber pågrepet i Miami

Underskriftsliste

I november hisset Bieber på seg borgermesteren i Gold Coast i Australia, etter å ha gått løs på en hotellvegg med spraybokser.

I New York havnet han i tumulter på en nattklubb, og i Tyskland ble det bråk da han troppet opp med en ape uten de nødvendige vaksinasjonspapirene.

Den unge villstyringens mange sammenstøt med politiet, har nå også havnet på president Barack Obamas skrivebord.

Onsdag mottok Obama over 100.000 underskrifter med krav om at Bieber må utvises fra USA.