Gerrard slår tilbake mot Ferguson

Liverpool-kaptein Steven Gerrard (innrammet) avslo for ti år siden kontrakttilbud fra Uniteds tidligere manager Sir Alex Ferguson. Foto: AP Photo/ Sang Tan / Scott Heppell / NTB Scanpix Les mer Lukk

Alex Ferguson skrev i sin bok at han ikke så på Steven Gerrard som «topp, toppspiller». Nå slår Liverpool-kapteinen tilbake.

Ifølge Gerrard skal den tidligere Manchester United-manageren to ganger ha forsøkt å signere midtbanespilleren.

– Jeg fikk et brev fra dem. De ønsket å signere meg for sju år da jeg bare var 13 år gammel. Deretter prøvde han igjen å hente meg tidlig i 2002/03. Jeg avslo åpenbart. Utover det tenker jeg ikke så mye på det (han skriver), sier Gerrard til BT Sport.

Les også: United-legende: – Moyes må høre på Ferguson

Fan av Ferguson

Ifølge Daily Mirror tar ikke Gerrard seg veldig nær av det Ferguson skriver i biografien.

– Jeg ble litt satt ut da jeg leste hans kommentarer om at jeg ikke var en topp, toppspiller, men jeg mister ikke nattesøvnen av det. Alle har rett til å ha sin egen mening. Jeg er stor fan av Alex Ferguson, og det han har gjort i fotballen er fantastisk. Det er også årsaken til at han solgte så mange bøker den første uken, sier Gerrard.

Chelsea fristet

Liverpool-kapteinen hevder en overgang til United aldri var aktuelt, men innrømmer at han lot seg friste da Chelsea kom på banen i sin tid.

– Det var fristende, for det skjedde store ting i Chelsea. De brukte enorme pengesummer, og Liverpool slet på den tiden. Mitt forhold til Rafa Benitez (manager) var også litt opp og ned, sier Gerrard.

Les flere fotballnyheter her.