Giggs: – Jeg har vært heldig

Ryan Giggs er blitt 40 år, men imponerer fortsatt på fotballbanen. Foto: Martin Meissner / AP Photo / NTB scanpix Les mer Lukk

Selv om Ryan Giggs er blitt 40 år, har superveteranen ingen problemer med motivasjonen ute på fotballbanen.

Giggs fylte 40 år fredag, men viser få tegn på at karrieren nærmer seg slutten. I midtuken var han en av banens beste spillere da Manchester United banket Leverkusen 5-0 i mesterligaen.

I løpet av sin utrolige karriere, som har vart i over 22 år, har Giggs vunnet 13 seriegull, fire FA-cupgull, to mesterligatitler og fire ligacupgull. Likevel er waliseren fortsatt sulten på nye triumfer.

Les også: Giggs forbløffet Leverkusen-spiller

– Jeg er heldig som har vært i en klubb der jeg er omringet av gode spillere og en god manager. Jeg ønsker fortsatt å gjøre det bra i hver eneste kamp og vil vinne trofeer, og det er det jeg må konsentrere meg om, sier Giggs i et BBC-intervju som skal sendes lørdag.

I form

Til tross for alderen, føler jubilanten seg i storform.

– Jeg tar vare på meg selv og prøver å trene hver dag for å være tilgjengelig for uttak. Jeg nyter det så godt jeg kan og prøver selvfølgelig å bidra for laget, forteller Giggs.

– Jeg vet ikke hva de yngre spillerne mener om meg. Da jeg var 17 eller 18, syntes jeg 31 var eldgammelt. Og nå er jeg 40, smiler United-veteranen.

Ros fra Beckham

David Beckham spilte sammen med Giggs i flere år. Den tidligere superstjernen er imponert over sin tidligere lagkamerat.

– Jeg er ikke overrasket over at han fortsatt spiller på grunn av hvor talentfull han er, drivkraften hans og hvordan han har tatt vare på seg selv, sier Beckham til BBC.

– Han var en vi så opp til, og han ga de andre på juniorlaget håp, forteller 38-åringen.

Les flere fotballnyheter her.