Donkeyboy til legevakten etter trafikkulykke

Det populære drammensbandet Donkeyboy var søndag involvert i en trafikkulykke i Svolver da bandbussen kjørte av veien. Her mottar bandet Spellemannprisen i 2010. Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix) Les mer Lukk

Drammensbandet Donkeyboy hadde englevakt da bilen de satt i kjørte av veien i Svolvær søndag. Ingen av popstjernene skal ha fått alvorlige skader.

Både passasjerer og sjåfør måtte innom legevakten for sjekk etter utforkjøringen. Ifølge Drammens Tidende var bandet på vei fra Svolvær til flyplassen etter å ha spilt konsert i Kabelvåg.

Gruppa og deres turnéteam ble kjørt i to biler av konsertarrangøren. To bandmedlemmer, trommeslager Thomas Drabløs og bassist Kim Andre Johansen, og fire i teamet, blant dem Ulf Larsen, satt i ulykkesbilen. Han sier til avisa at de hadde englevakt.

– Det var en skremmende opplevelse. Føret var det ganske uggent, det var vind og glatt. Sjåføren kjørte raskt inn i svingen, rundt 100 kilometer i timen. Inne i svingen kom en brøytebil i møte. Da mistet han kontrollen. Hadde vi kommet i svingen et sekund før, hadde vi frontkollidert med brøytebilen, sier Larsen.

Han legger til at saken vil bli anmeldt til politiet.

Donkeyboy er ute på turné. 30. november spiller de på Union Scene i Drammen. Tross ulykken, mener Ulf Larsen at turneen fortsetter som før.