Politiet ønsker tips etter knivstikking i Oslo

En mann ble lørdag formiddag funnet blødende i Storgata i Osl,Det viste seg at han hadde fått flere knivstikk i ryggen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix sz6e814a: Både den knivskadde mannen og den antatte gjerningsmannen skal tihøre rusmiljøet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Les mer Lukk

Politiet har fått inn tips etter at en 31-årig mann ble knivstukket i Oslo sentrum lørdag, men fortsatt er ikke gjerningsmannen pågrepet.

Politiet ønsker fortsatt kontakt med folk som kan vite noe om saken, forteller vaktleder Morten Wik ved krimvakta i Oslo politidistrkt.

– Vi har fått inn tips i saken, og vi ønsker flere, sier Wik til NTB lørdag kveld.

Kjøpesenter

Knivstikkingen skjedde ved kjøpesenteret Gunerius i Storgata i Oslo lørdag formiddag.

– Vi fikk melding klokka 11.20 fra en vekter i Gunerius som hadde sett at mannen sto der med blodige klær. Vi konstaterte at han var knivstukket flere ganger i ryggen og tilkalte ambulanse, uttalte operasjonsleder Martin Todnem.

Den skadde hadde flere stikk i ryggen. Ifølge politiets opplysninger skal gjerningsmannen ha snakket svensk. Han har mellomblondt hår og hadde på seg svart jakke. Mannen hadde også med seg en brun hund.

Rusmiljø

Ifølge operasjonslederen tilhører både den skadde og den antatte gjerningsmannen et rusmiljø.

Etter det NTB erfarer, leter politiet blant annet etter en navngitt mann.

Politiet tror det muligens kan dreie seg om et ran.

– 31-åringen mangler blant annet en jakke og en mobiltelefon. Vi har fått snakket litt med ham. Han er litt uklar, men sier at han ble angrepet av denne mannen og at han manglet jakke og mobil etterpå, fortalte operasjonslederen til NTB tidligere lørdag.

Det er Grønland politistasjon som etterforsker saken videre.