Mann pågrepet etter mulig gisselsituasjon i Tyskland

En mann ble tidlig fredag morgen pågrepet ved gatekjøkkenet i Freiburg i Tyskland der en mann har forskanset seg sammen med tolv andre.

En 36 år gammel mann forskanset seg i gatekjøkkenet natt til fredag. Mannen er en kjenning av politiet. Det var fredag morgen ikke klart hvem den pågrepne personen er, men politiet er fortsatt på plass ved gatekjøkkenet og har satt inn uthvilt mannskap, skriver Badische Zeitung.

Detaljene i det som skjer er ikke kjent, men de tolv som er sammen med mannen i gatekjøkkenet er ifølge politiet venner og slektninger av ham. Det er uklart om de blir holdt som gisler, eller om de er blitt med mannen frivillig.

Politiet går ut fra at mannen var bevæpnet og farlig, og har satt inn spesialstyrker. De rykket nærmere gatekjøkkenet ved 6.30-tiden, og kort tid etter ble en mann ført fra åstedet i håndjern, melder DPA. Ifølge Badische Zeitung skal vitner på stedet ha sagt at den arresterte ikke er 36-åringen.

Den dramatiske situasjonen startet ved 19-tiden torsdag kveld. 36-åringen skal ikke ha fremsatt noen krav, men hevdet å ha med seg bomber.

En rekke ambulanser ble sendt til stedet og redningspersonell sto klare gjennom natten.