To menn pågrepet etter knivstikking i Molde

Politiet har pågrepet to menn de mistenker for å ha vært med på et væpnet ran i Molde natt til søndag. De vurderes fremstilt for varetektsfengsling mandag.

– Vi mener vi har tatt de to gjerningsmennene nå. De sitter i arresten til i morgen, da de vil bli vurdert fremstilt for varetektsfengsling, opplyser operasjonsleder Odd Nygård i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til Tidens Krav søndag kveld.

Jenta som ble ranet, var sammen med sin jevnaldrende venn da det banket på døra i leiligheten i nærheten av Molde sentrum.

– To maskerte menn banket på døra. Det ble brukt kniv, og jenta fikk et mindre stikk. Hun har fått behandling på sykehuset og har sydd noen sting. Hun er i god form, sa operasjonsleder Leif Bergem-Ohr i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Politiet antar at jenta og vennen ikke var tilfeldige ofre, men at ofrene og gjerningspersonene hadde kjennskap til hverandre. Gjerningsmennene skal ha fått med seg noen penger fra ranet.

Politiet fikk melding om ranet like før klokka 3. Den første pågripelsen i saken skjedde ved femtiden søndag morgen, og den andre ble arrestert i en leilighet i Molde like før klokken 16 søndag ettermiddag.