FBI har flere i kikkerten etter Boston-bombene

22 år gamle Hillary Branyik kneler ved stedet hvor den første bomben gikk av under årets Boston Marathon 15. april. Det er fortsatt flere personer som politiet ønsker å prate med i saken. Foto: Jessica Rinaldi (Reuters) Les mer Lukk

Det amerikanske føderale politiet FBI har flere personer i kikkerten som de ønsker å få i tale i forbindelse med etterforskningen av terrorangrepet i Boston.

– Det er fortsatt personer av interesse her i USA som FBI ønsker å snakke med, sier Mike Rogers, leder for etterretningskomiteen i Representantenes hus til pressen søndag.

Rogers vil ikke fortelle hvor mange det eventuelt er snakk.

19 år gamle Dzjokhar Tsarnajev er siktet for terrorangrepet mot maratonløpet i Boston 15. april, tre personer ble drept og over 260 såret.

Amerikanske myndigheter mistenker også at Tsarnajevs bror, Tamerlan, var med på angrepet, men han ble drept i en skuddveksling med politiet noen dager etter angrepet.

Guttenes far ble søndag lagt inn på sykehus med høyt blodtrykk. Han var da på vei fra Dagestan til USA. Han har tidligere uttalt at han vil til USA for å få en oppklaring i hva som har skjedd.