Ikke noe kriminelt bak fall i Grimstad

Politiet i Agder har kommet fram til at mannen som ble funnet livstruende skadd på bakken ved et bolighus i Grimstad lørdag morgen, ikke er blitt utsatt for noe kriminelt.

– Teorien nå er at dette er en ulykke og at det ikke er noe kriminelt som ligger bak, sier operasjonsleder Jon Kvitne i Agder politidistrikt til NTB lørdag ettermiddag.

Politiet har etterforsket saken grundig siden den 22 år gamle mannen ble funnet på asfalten i bunnen av en trapp i Juskestredet i sentrum av byen litt før klokka sju om morgenen. Alt tyder på at 22-åringen har falt fra et tak rett over funnstedet. På taket er det spor som kan stamme fra en person.

Les også: Mann (22) funnet kritisk skadd i trapp

Mannen hadde store hodeskader og ble først sendt til sykehus i Arendal, som fikk ham brakt videre med luftambulanse til Oslo.

Det ble først meldt at han hadde livstruende skader, og i 20-tiden lørdag opplyste politiet i Agder at mannen er meget alvorlig skadd.

Etter avhør av flere vitner lørdag, ble en ung mann siktet for legemsbeskadigelse i saken. Han ble senere løslatt etter å ha forklart seg for politiet.