Fem drept i amerikansk småby

Fem personer ble onsdag funnet drept i sitt hjem i en liten amerikansk by. Den mistenkte drapsmannen ble senere drept i skuddveksling med politiet.

En seks år gammel jente ble funnet i live blant ofrene og ble øyeblikkelig sendt til sykehus, opplyste politiets representant Todd Kilby til journalister. Men han ville ikke bekrefte at alle de døde var skutt.

Politiet sa derimot at man ikke trodde det var noen fare for utenforstående. Politiet mistenker heller ikke flere enn den ene mannen som ble skutt, men ville ikke si noe om motiv eller forhold mellom de drepte og drapsmannen.

De døde ble funnet grytidlig onsdag morgen i den lille byen Manchester. Vitner så en hvit bil som kjørte vekk i stor fart, og politiet fant bilen og sjåføren cirka klokken 7.15 lokal tid. Etter tolv minutter var skuddvekslingen over og mannen ble brakt til sykehus der han ble erklært død.

De døde ble av slektninger identifisert som 65 år gamle Joanne Sinclair, hennes 22 år gamle barnebarn Brittany Lark, hennes kjæreste Ray Ralston, den 5 år gamle Nolan Ralston og 1 år gamle Bradley Ralston, ifølge avisen Chicago Tribune.

Gjerningsmannen ble av naboer identifisert som 43 år gamle Rick Smith som nylig hadde vært gjennom en opprivende strid om hvem som skulle ha omsorgen for barna med Joanne Sinclairs datter, skriver avisen.