Ingen siktet etter dødsfall på Skjetten

Politiet har ennå ikke siktet noen etter at en mann ble funnet død i en bolig i Nordbyveien på Skjetten i Skedsmo kommune skjærtorsdag. Politiet betrakter fortsatt dødsfallet som mistenkelig og fortsetter etterforskningen. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix. Les mer Lukk

Politiet etterforsker fortsatt dødsfallet på Skjetten i Akershus torsdag som mistenkelig, men har ikke siktet noen i saken. De to som ble innbrakt til avhør, er løslatt.

Den eldre mannen som ble funnet død i huset i Skedsmo kommune på Romerike, er ennå ikke obdusert.

– Det er ennå for tidlig i etterforskningen til å kunne si mer om hva som har skjedd og om det har foregått noe kriminelt. Vi må først avklare om det har skjedd noe, og hvem som eventuelt kan knyttes til dette, sier jourhavende jurist Stian Sjølie Johannessen i Romerike politidistrikt til NTB.

De kriminaltekniske undersøkelsene fortsetter langfredag, og politiet etterforsker fortsatt saken som et mistenkelig dødsfall.

– De to personene som ble innbrakt i går har forklart seg og er sluppet ut, opplyser han. Sjølie bekrefter overfor NTB at den avdøde er en eldre mann, men ønsker ikke å gi flere detaljer utover dette.

Les også: To innbrakt etter dødsfall på Romerike

Ifølge NRK leide mannen, som bodde alene i huset, ut et tilbygg til et voksent par, som skal være de to som ble innbrakt og avhørt av politiet.

Mannen ble funnet omkring klokka 11.30 torsdag formiddag, og det var AMK som meldte fra til politiet.

Huset der han ble funnet, ligger i nærheten av overnattingsstedet Kasjotten.