Fransk kvinne tilstår å ha druknet sine to spedbarn

Statsadvokat Denis Mondon opplyser om at kvinnen har forklart i avhør at hun drepte spedbarna. Foto: NTB scanpix Les mer Lukk

En 32 år gammel fransk kvinne har tilstått å ha druknet sine to spedbarn, som ble født i 2011 og 2012. Barnelikene ble nylig funnet i kvinnens fryser.

32-åringen fra småbyen Ambérieu har sittet i varetekt siden hun ble pågrepet søndag. Det var kvinnens samboer som varslet politiet etter at han oppdaget ett av barnelikene gjemt i en fryseboks i parets bolig.

– Hun har forklart i avhør at hun drepte de to spedbarna ved å drukne dem, opplyser statsadvokat Denis Mondon til franske medier.

Begge spedbarna var gutter, og de ble drept henholdsvis høsten 2011 og høsten 2012 ifølge kvinnens forklaring, sier Mondon.

Dersom obduksjonen bekrefter at barna led drukningsdøden, vil kvinnen bli siktet for overlagt drap. 32-åringen har også tidligere tatt livet av et eget barn. I 2005 ble hun dømt til 15 års fengsel for å ha tatt livet av sin nyfødte baby etter å ha skjult svangerskapet, men ble løslatt i 2010.