Kvinne funnet død etter brann i Trondheim

En kvinne er funnet død etter at en brann i en leilighet på Moholt i Trondheim. Foto: Tor Aage Hansen / NTB scanpix Les mer Lukk

En kvinne er funnet død etter at en leilighet på Moholt i Trondheim brant fredag kveld. Politiet tror det er den 67 år gamle kvinnen som har vært savnet.

– Vi har all grunn til å tro at det er kvinnen som har vært savnet. Hun vil nå bli obdusert for å fastslå dødsårsak, sier operasjonsleder Tor Mauseth til NTB.

I tillegg jobber politiet lørdag formiddag for å fastslå identiteten til kvinnen.

Det var to personer i leiligheten da den begynte å brenne fredag kveld. Den ene kom seg ut og ble sendt til sykehus. Tilstanden til denne personen er foreløpig ikke kjent.

Leiligheten ble raskt overtent. Kort tid før brannvesenet greide å slukke brannen ved 22-tiden, sto flammene ut av dørene på terrassen, og det veltet kraftig røyk opp fra blokken.

Det er fire etasjer og åtte leiligheter i bygningen. Det var kraftig røykutvikling fra brannen, og naboleilighetene er ubeboelige. Totalt fire personer er evakuert, inkludert personen som kom seg ut på egen hånd.

De evakuerte ble sendt til et hotell i Trondheim med buss, hvor det er opprettet et krisemottak, skriver Adresseavisen.

Kommunens kriseteam er koblet inn for å ta vare på de berørte.

Politiet fikk melding om brannen klokka 21.03 fredag kveld. Alle nødetatene rykket ut, og røykdykkere fra Sør-Trøndelag brann- og redningstjeneste gjennomsøkte de sju andre leiligheten