Brasiliansk jente auksjonerte jomfrudommen

En mann ser på nettstedet “Virgins Wanted”, der den brasilianske studenten Catarina Migliorini (i midten) og Sydney-studenten Alex Stepanov (t.h.) auksjonerte bort jomfrudommen i en nettauksjon. Foto: Scanpix/AFP. Les mer Lukk

En 20 år gammel brasiliansk kvinne har auksjonert bort jomfrudommen sin på internett til høystbydende. Vinneren ble en japaner som vil betale henne vel 4,5 millioner kroner.

Catarina Migliorini sier at inntektene fra auksjonen onsdag kveld skal gå til å finansiere legestudiene hennes. Resten av kjøpesummen på 780.000 amerikanske dollar skal hun gi til veldedige organisasjoner som bygger hjem for fattige.

Hun og vinneren, bare kjent som Natsu, skal etter planen møtes på et fly fra Australia til USA for å unngå å bli rammet av lover og regler mot prostitusjon. Men den unge damen avviser helt at hun med dette kan betraktes som yrkesaktiv.

– Hvis du tar et godt bilde, blir du ikke dermed betraktet som en profesjonell fotograf, sier hun til en avis i São Paulo.

En russisk mann auksjonerte også jomfrudommen sin i den samme auksjonen. Han oppnådde bare 3.000 dollar, knappe 18.000 kroner.