Gjerningsmann i Wisconsin begikk selvmord

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tre drept i skuddrama på spa i USA
Den antatte gjerningsmannen som skjøt og drepte tre personer på et spa i den amerikanske delstaten Wisconsin, er funnet død på åstedet, ifølge politiet.

Fire andre ble såret i skyteepisoden i forstaden Brookfield utenfor Milwaukee søndag. Den antatte gjerningsmannen er eksmannen til en kvinne som arbeider der.

Mannen tok sitt eget liv etter drapene og ble funnet død på åstedet, opplyser politiet.

Gravid drept

Den 45 år gamle mannen hadde nylig fått forbud mot å oppsøke sin ekskone, og han var også blitt pålagt å overgi sine våpen til politiet. Politisjef i Brookfield, Daniel Tushaus, ville søndag kveld ikke opplyse om gjerningsmennenes ekskone er blant de drepte.

Fjernsynskanalen TMJ4 News melder at ett av de sju ofrene er en gravid kvinne. Denne kvinnen skal ha blitt skutt i nakken.

Et øyenvitne forteller til avisa Milwaukee Journal Sentinel at en kvinne kom løpende ut av spaet mens hun ble jagd av en mann som bar et håndvåpen.

Sprengladning

Det kom natt til søndag først meldinger om at gjerningsmannen etterlot seg noe som ble antatt å være en hjemmelaget sprengladning og som forhindret politiet i å gjennomsøke bygningen, men det viste seg senere ikke å være en bombe. Skyteepisoden utenfor Milwaukee er den andre på et spa på bare noen få dager. På torsdag åpnet en mann ild mot en skjønnhetssalong i Orlando i Florida. Han drepte tre personer før han tok sitt eget liv.

Se også: Tre drept i skuddrama i USA