Drap på mor og tre barn i Belgia et mysterium

En mor og hennes tre barn ble funnet drept fredag i denne boligen i Brussel. Foto: Scanpix/EPA/JULIEN WARNAND Les mer Lukk

Politiet har få spor å jobbe med etter det brutale drapet på en indisk kvinne og hennes tre barn i Belgias hovedstad Brussel.

De fire ofrene var alle sikher og hadde fått strupen kuttet over. Familiefaren Jasbir Singh fant kona og barna drept da han fredag kveld kom hjem fra den italienske restauranten der han jobber, skriver nyhetsbyrået AFP.

– Da jeg skrudde på lyset, så jeg blod overalt. Jeg er faren, jeg vil vite hva som skjedde med barna mine, sier Singh til TV-kanalen RTL-TV1.

Han har bodd 15 år i Belgia og har fortalt politiet at han ikke har noen fiender han vet om. Barna var tre, fem og sju år gamle.

Drapene skjedde i bydelen Etterbeek, og politiet har få spor å gå etter. Ingen av naboene har verken sett mistenkelige personer, hørt skrik eller lagt merke til noe uvanlig.

Det er heller ikke spor etter innbrudd i leiligheten, skriver avisen De Standaard.

– De betalte leien punktlig hver måned. De var ideelle leietakere. Det kom aldri klager på dem, og det var aldri noe trøbbel, påpeker utleierens sønn, Nihat Saday overfor avisen.

Manindir Jit Jassu kjente familien ganske godt.

– Jasbir kom først til Belgia. Han bodde sammen med mannen min i Brussel mens han ventet på å få papirene sine i orden. Senere kom kona hans til Belgia. De hadde det fantastisk her. Jeg kan ikke forestille meg at de er borte, sier kvinnen.

Les flere nyheter