Trafikken på Gardermoen går nesten som normalt

Foto: Paul Kleiven / NTB scanpix Les mer Lukk

Onsdag morgen går trafikken på Oslo lufthavn nesten som normalt etter at drivstoffanlegget på flyplassen brøt sammen tirsdag ettermiddag.

Feilen ved drivstoffanlegget på Gardermoen ble utbedret ved 19-tiden tirsdag og anlegget var i gang igjen etter kort tid. Feilen førte imidlertid til mange kansellerte avganger og forsinkelser på flere timer for mange avganger.

Onsdag morgen er en SAS-avgang til Bergen kansellert, det samme er to avganger til Paris. I tillegg er fire charteravganger til Hellas forsinket med vel en times tid. Ellers var det meste i rute ved 6-tiden.

Les også: Drivstoffanlegget på Gardermoen reparert

– Fra vår side går alt som normalt, men flyselskapene opplyser at noen fly og noen crew er på feil sted. Flyselskapene vil derfor kanskje bruke noen timer på å få alt i gjenge. Det betyr noen forsinkede fly og noen kanselleringer, men ikke mange. Passasjerene bør sjekke nettsidene våre, sier pressesjef Vegar Gystad ved Oslo lufthavn (OSL) til NTB.

– Avgangene til Paris er ikke kansellert på grunn av problemer på Gardermoen, det skyldes trafikkproblemer i Frankrike, opplyser han.

Norwegian opplyser onsdag morgen at alle deres avganger er i rute.

– Vi er veldig glad for at vi er på rute igjen etter tirsdagens utfordringer på Gardermoen, slik at våre passasjerer kommer seg dit de skal til rett tid, sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen.

Les flere nyheter her