Mann i 30-årene skutt og drept i Larvik

En mann ble skutt og drept ved Holms i Larvik natt til mandag. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB SCANPIX Les mer Lukk

En mann i 30-årene fra Vestfold ble natt til mandag skutt og drept ved Holms kafeteria ved E18 mellom Larvik og Sandefjord. To menn er pågrepet i forbindelse med drapet.

– To menn ble pågrepet ved halv fem-tiden i natt. En tredje person er pågrepet noe senere, sier politiinspektør Magnar Pedersen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Han kan ikke si noe om alderen på de pågrepne eller om den tredje personer en mann eller en kvinne. Kripos er bedt om å bistå det lokale politiet med tekniske undersøkelser på åstedet.

Døde på stedet

Mannen som ble skutt, ble tatt hånd om av vitner, men livet hans sto ikke til å redde.

– Han ble erklært død på eller like ved åstedet, opplyser politiets operasjonsleder, Åge Haakonsen.

Politiet fikk flere meldinger om skytingen rundt klokken 3.25. Meldingene gikk ut på at det var løsnet flere skudd.

Ifølge Østlands-Posten skal selve skyteepisoden ha skjedd inne på et overnattingsrom på Holms. En kvinne skal ha sett hendelsen som førte til at 30-åringen ble skutt, og hun skal også ha gitt opplysninger til politiet som førte til pågripelsene.

Skutt i ryggen

Den drepte er truffet av minst to skudd, trolig i ryggen, skriver Aftenposten. Dette ønsker ikke politiet å bekrefte. De har så langt ikke sagt noe om forholdet mellom drapsofferet og de tre som er pågrepet.

– Vi ønsker å si så lite som mulig i denne fasen av saken. Men vi jobber med å finne ut hvilken forbindelse de eventuelt har til den drepte, sier politiinspektør Magnar Pedersen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Politiet skal holde en pressekonferanse om saken klokken 12 mandag.

Les flere nyheter her