Sigrid-saken:

Siktet 64-åring nektet for alt i 10 timer langt avhør

FORSVARER: Advokat Aase Sigmond er advokat for 64-åringen som er en av to siktede etter drapet på 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne. Mandag satt hennes klient i et nytt titimers avhør hos politiet. Bildet er fra onsdagens like lange avhør. (Foto: NTB scanpix) Les mer Lukk

Den 64 år gamle mannen som er siktet i Sigrid-saken, satt mandag i nye lange avhør. – Han føler seg fortsatt trygg på å bli sjekket ut av saken, sier forsvareren.

Ved 19.30-tiden ba 64-åringens forsvarer, Aase Karin Sigmond, om at politiet avsluttet avhøret da hennes klient både var sliten og trøtt etter ti timer. Da hadde mannen forklart seg rundt den etterforskningen politiet har foretatt.

– Det var ikke konfronterende, men det var opp mot detaljer rundt det politiet har undersøkt, sier Sigmond til NTB.

64-åringen har de siste ukene vært gjennom flere lange avhør.

– Det har vært omfattende avhør, og min klient begynner å bli utålmodig. Det er mye han ikke helt skjønner hva har med saken å gjøre, sier Sigmond, som forteller at 64-åringen fortsatt er trygg på at han vil bli sjekket ut av saken.

Les også: Politiet: - Mistanken er styrket

Forsvareren fikk mandag utlevert politiets etterforskningsmateriale, noe hun skal gå gjennom de nærmeste dagene før det skal tas en avgjørelse på om hun vil begjære klienten løslatt. 64-åringen, som nekter enhver befatning med drapet, skal i nytt avhør på fredag.

Også den andre siktede i saken, en 37 år gammel mann, nekter for å ha noe med drapet å gjøre.

Begge to er siktet for drapet på Sigrid Schjetne (16) som forsvant fra Østensjø i Oslo 5. august. 4. september ble hun funnet død i Oppegård kommune utenfor Oslo.

Les også:

- Skjønner at enkelte reagerer på Twitter-utbruddet til Rohde

Nye undersøkelser i verkstedet

Siktet vil gi nye opplysninger i Sigrid-saken

Les flere nyheter