Mann knivstukket i Oslo sentrum

En mann ble knivstukket i ryggen i Oslo sentrum natt til torsdag. Politiet har bevæpnet seg og søker etter gjerningsmannen.

Knivstikkingen skjedde i 3-tiden utenfor kjøpesenteret Oslo City, og den knivstukne ble kjørt av politiet til Ullevål sykehus. Ifølge vitner ble han stukket i ryggen to ganger før gjerningsmannen løp fra stedet i retning domkirken.

– Vi har ikke pågrepet noen for knivstikkingen ennå. Vi har gjennomført et foreløpig avhør av fornærmede, men må beskrive avhøret som ikke veldig informativt. Vi har grunn til å tro at han vet hvem gjerningsmannen er, men han har ikke gitt all verdens opplysninger så langt, sier jourhavende etterforsker Vegard Vik ved etterforskningsavdelingen ved Grønland politistasjon til NTB.

Fornærmede er utskrevet fra sykehuset og således ikke alvorlig skadd. Politiet har foretatt flere vitneavhør og jobber for å innhente videoopptak fra overvåkingskameraene i området.

– Det er usikkert om disse opptakene vil gi noe resultat, sier Vik.Politiet bevæpnet seg da de søkte etter gjerningsmannen natt til torsdag. Også politihunder ble benyttet uten resultat, og søket ble avsluttet på morgenkvisten.

Les også: To menn knivstukket i Østfold

Les flere nyheter