Solskjær utsatte treninga og snek seg ut - men får fortsette

Snek seg ut av stadion: Ole Gunnar Solskjær ledet Moldes trening lørdag, men lurte seg deretter unna pressen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix. Les mer Lukk

Moldes trening lørdag ble utsatt som følge av møter mellom manager Ole Gunnar Solskjær, spillere og ledelse. SISTE: Ingen reaksjoner mot ham etter Aston Villa-flirten.

Egentlig skulle treningen startet 10.45, men først en halvtime senere var treningen i gang. Årsaken til det var at partene satt i et fellesmøte.

NTB melder klokka 13 at Molde Fotballklubb ikke vil reagere på det omstridte møtet Solskjær hadde med Aston Villa, men lar ham fortsette som manager.

Over 20 pressefolk var møtt opp på Aker stadion lørdag formiddag. De sto klare ved utgangen der spillere og trenere normalt kommer ut.

Men Solskjær lurte pressen. For mens spillerne brukte den vanlige utgangen til banen, tok Solskjær en sidevei og kom ut på en annen del av banen hvor han gjorde seg mest mulig utilgjengelig.

Les også: Molde er skuffet over Solskjær nå.

En del publikummere var også på plass. Nysgjerrigheten er stor i Molde etter at det fredag ble klart at Kjell Inge Røkke trekker sponsorstøtten til MFK etter sesongen.

Les også: Skuffet Røkke trekker seg.

Han er forbannet fordi Solskjær fredag var i samtaler med Aston Villa om managerjobb i den engelske fotballklubben. Solskjær selv uttalte at han ikke tok selvkritikk etter at fredagen nærmest ble fullstendig kaotisk for Molde Fotballklubb.

Artikkelen er oppdatert.

Les mer om fotball her.

Les om Aston Villa.

Følg kampene i helga idet de spilles her. Fredrikstad-Strømsgodset går kl. 16 lørdag.

Les andre nyheter.