Neppe noe kriminelt bak dødsfall i Oslo

Neppe noe kriminelt bak dødsfall i Oslo Les mer Lukk

Mannen som natt til torsdag ble funnet død ved et kjøpesenter i Oslo, skal obduseres. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig, men mener det ikke har skjedd noe kriminelt.

– Det er ingenting som tyder på at det har skjedd noe kriminelt. Men vi etterforsker dette som et mistenkelig dødsfall inntil vi har fått avklart omstendighetene og har fått identifisert avdøde, sier vaktleder Oddleif Sveinungsen ved krimvakten i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet ble varslet klokken 3.15 natt til torsdag om at en mann var funnet bevisstløs i Oslo. Han ble erklært død på stedet klokken 3.50.

– Vi fikk tips om at det lå en bevisstløs mann ved Gunerius kjøpesenter og rykket ut. Det ble gjort hjerte- og lungeredningsforsøk på stedet, men mannen døde, opplyser operasjonsleder Sven Martin Ege i Oslo politidistrikt.

Mannen er i 30-årene. Han ble torsdag morgen sendt til Rettsmedisinsk institutt. En foreløpig obduksjonsrapport er ventet å foreligge i løpet av kort tid, trolig allerede torsdag ettermiddag, avhengig av kapasitet ved instituttet.

Kriminalteknikere foretok torsdag morgen undersøkelser på stedet. Politiet avhørte dessuten i morgentimene noen vitner som var i nærheten. Politiet ber folk som kan ha opplysninger, om å melde seg. Men torsdag formiddag hadde politiet ennå ikke mottatt flere tips.

Les flere nyheter her