Cech-miss kostet Chelsea nye poeng

Chelseas tsjekkiske målvakt Petr Cech får nok ingen god nattesøvn etter at Wigan sikret-1 mot slutten av lørdagens kveldskamp i engelsk eliteserie. Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh. Les mer Lukk

Petr Cechs vanskelige sesong fortsetter. Lørdag var Chelseas keeper svært fomlete da han tillot Wigan å utligne til 1-1 og berge uavgjort.

Det gjensto bare et par minutter av ordinær tid da et hardt kjempende hjemmelag fikk betalt for innsatsen det la ned. Jordi Gómez' utligningsmål kommer nok ikke til å gå inn i historien som et av de vakreste målene på DW Stadium.

En presset Hugo Rodallega sendte en ganske svak avslutning mot mål fra skrått hold. En Petr Cech i knestående så ut til å ha kontroll på ballen, men misset da han skulle stoppe den. Det er ikke første gang tsjekkerens målvaktsspill har sviktet denne sesongen.

Jordi Gómez takket og bukket og fikk en enkel oppgave med å gjøre 1-1 i åpent mål. Scoringen betyr også at Wigan har kommet seg over nedrykksstreken etter helgens serierunde i engelsk eliteserie.

Poenget var kjærkomment for Wigan, som kjemper i bunnen av tabellen og har mange vanskelige kamper foran seg de neste ukene. Liverpool (hjemme), Manchester United (borte), Stoke (borte) gjenstår før årsskiftet.

Daniel Sturridge sørget sendte Chelsea foran i det 58. spilleminuttet etter at Ashley Cole fant ham med en presis crosspasning.

Sturridge er ikke blant de dyreste angriperne i André Villas-Boas' stall.

22-åringen scoret likevel sitt åttende mål for Chelsea denne sesongen og er med det klubbens toppscorer.

Kampen i Wigan tilhørte ikke den mest sjanserike kategorien. Det var faktisk Wigan som hadde de fleste målsjansene utenom scoringen.

Victor Moses skapte trøbbel for gjestene flere ganger, og Branislav Ivanovic måtte klarere en avslutning fra Franco Di Santo like foran målstreken etter at Ivanovic selv hadde spilt et elendig tilbakespill mot Cech. Det var derfor lite å si på at hjemmelaget fikk med seg poeng til slutt.

Les flere nyheter her