Kvinne og barn reddet fra holme, mann savnet

En kvinne, et barn og en mann ble tirsdag formiddag reddet i land fra en holme i Rennesøy kommune utenfor Stavanger. Redningsmannskaper fant også en mann i god behold.

Politiet og Hovedredningssentralen Sør-Norge (HRS) fikk melding om at en kvinne og hennes sønn var blitt plassert på holmen Kjeøy. Mannskaper fra brannvesenet ankom kaia på Bru i Rennesøy klokken 10.30 for å bistå i redningen, skriver Stavanger Aftenblad.

Kvinnen og hennes sønn hadde det etter forholdene bra da de ble reddet i land.

– De har opplyst at de har vært på holmen i to timer og at de kom dit i en trebåt, sier skadestedsleder Tor Arne Amdal.

Redningsmannskapene fant imidlertid ikke trebåten. I stedet fant de en plastbåt med motoren i gang ved kaia på Bru. Ingen var om bord i den.

Operasjonsleder Henning Andersen i Rogaland politidistrikt opplyste at man antok at en mann hadde falt i sjøen. En redningsaksjon ble derfor igangsatt etter mannen.

Like før klokken 12 ble en mann funnet i god behold på motsatt side av holmen hvor kvinnen og sønnen befant seg, skriver Bygdebladet.

Kvinnen, som er 42 år gammel, har sammen med sin 19 år gamle sønn forklart at de ankom holmen med trebåt og at mannen som var i båten hadde dratt ut fra holmen for å trekke garn.

Les flere nyheter her