- Jeg vil for alltid sette pris på tiden med Demi

Demi Moore bekrefter bruddet med skuespillerkjæresten. Foto: Scanpix/AP. Les mer Lukk

Ashton Kutcher twitret etter bruddet med Demi Moore. De to Hollywood-stjernene har gått fra hverandre – angivelig fordi Ashton har vært utro.

Demi Moore bekrefter at hun og Ashton Kutcher går fra hverandre.

– Det er med stor sorg og et tungt hjerte at jeg etter seks år har bestemt meg for å bryte ut av ekteskapet med Ashton. Men som kvinne, mor og hustru har jeg visse prinsipper, og for å leve i samsvar med disse må jeg gå videre på egen hånd, sier Demi Moore om bruddet 33 år gamle Kutcher.

Twitret etter bruddet

Like etter at bruddet ble kjent twitret Kutcher:

«Jeg vil for alltid sette pris på den tiden jeg hadde med Demi. Ekteskap er en av de vanskeligste tingene i verden og noen ganger så går det galt. Kjærlighet og lys, AK.»

Moore og Kutcher giftet seg i 2005. Aldersforskjellen på 15 år gjorde at mange var skeptiske til om ekteskapet ville holde.

Etter at det amerikanske superparet angivelig tilbrakte sin sjette bryllupsdag hver for seg i april i år, oppsto det spekulasjoner rundt utroskap og brudd.

Utroskapsrykter

Ryktene går ut på at Kutcher skal ha vært utro med en 22 år gammel kvinne under en vennetur til San Diego i september i år, ifølge nyhetsbyrået AP. Kvinnen, Sara Leal, fortalte til US Magazine at Kutcher sa til henne at han var separert med Moore.

I en erklæring Moore sendte ut gjennom sin PR-agent torsdag, understreker den 49 år gamle stjernen at dette er en svært vanskelig tid for henne og hennes familie. Hun ber derfor om at mediene viser respekt for hennes privatliv.

Demi Moore har tre døtre hun fikk med eksmannen Bruce Willis. Hun har figurert i filmer som «Ghost» og «G.I. Jane».

Kutcher er best kjent for TV-programmene «The 70s Show», «Punk'd» og som Charlie Sheens erstatter i «Two and a half Men».

Les flere nyheter