Par slått ned i campingvogn i Levanger

Tilstanden er alvorlig, men stabil for den 42 år gamle mannen som sammen med samboeren ble banket opp i en campingvogn i Levanger i Nord-Trøndelag natt til lørdag. Ingen er pågrepet i saken.

Politiet fikk melding like etter klokka 2 natt til lørdag og rykket ut til en gård i Vuddudalen der kvinnen i 30-årene og den 42 år gamle mannen var blitt angrepet.

Begge ble kjørt til St. Olavs hospital i Trondheim. Mannen ble natt til lørdag operert for hodeskader. Sykehuset karakteriserer skadene som alvorlige, men tilstanden er stabil.

Hvem som sto bak volden, er fortsatt uvisst.

– Det vi vet er at det skal ha vært flere gjerningsmenn, men de er så langt ukjente, sier operasjonsleder Dag Hjulstad i Nord-Trøndelag politidistrikt til Trønder-Avisa.

Ifølge avisa holdt politiet fortsatt på med tekniske undersøkelser på åstedet lørdag kveld. Levanger-lensmann Anne B. Ulvin sier det ikke er gjort funn som har ledet politiet mot gjerningsmennene.

– Vi er fortsatt veldig interessert i tips fra vitner som tror de kan se sett eller hørt noe, sier Ulvin. Paret bodde i campingvogna mens de holdt på å pusse opp et hus, sier Hjulstad

Les flere nyheter