Bislett-drapet: Narkosiktet 31-åring løslatt

Ifølge mannens forsvarer, Sverre Næss, har mannen alvorlige hjerteproblemer. Det var grunnlaget for at mannen ble sluppet ut av varetekt. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Les mer Lukk

En narkosiktet 31-åring er løslatt fra varetekt etter at anken ble behandlet i lagmannsretten. Mannen ble pågrepet sammen med 29-åringen som er siktet for drap på Einar Opsahl i Oslo.

31-åringen ble løslatt tirsdag på grunn av alvorlige hjerteproblemer, skriver VG Nett.

Mannen har vært varetektsfengslet siden 24. juni etter å ha blitt pågrepet i samme leilighet på Grünerløkka som den drapssiktede i Bislett-saken. 31-åringen er siktet for oppbevaring av narkotika, men knyttes ikke til drapet.

Ifølge mannens forsvarer, Sverre Næss, har mannen alvorlige hjerteproblemer. Borgarting lagmannsrett skal ha satt som forutsetning at mannen får oppfølging på sykehus under varetektsperioden. Dette skal ikke ha blitt fulgt opp og er årsaken til at mannen tirsdag ble løslatt.

Han er fortsatt siktet i narkotikasaken, som er under etterforskning av seksjonen for organisert kriminalitet ved Oslo politidistrikt. (©NTB)

Les flere nyheter fra ABC Nyheter