Zuccarello avsluttet målfesten

Mats Zuccarello Aasen satte inn NY Rangers siste mål i sjumålsseieren mot Toronto. Her fra en kamp mot Philadelphia. Foto: Scanpix/Reuters. Les mer Lukk

Mats Zuccarello Aasen (23) fortsetter suksessen i New York Rangers. Etter ett mål i 7-0-seieren over Toronto er han en av lagets heteste spillere.

– Det har virkelig gått over alle forventninger, sa Zuccarello til NTB.

53 sekunder inn i sluttperioden reiste flesteparten av tilskuerne i Madison Square Garden seg fra sine sitteplasser og skrek ut sin glede.

Bare sekunder senere fulgte de opp med et «Zuke» og mer jubel. NY Rangers hadde akkurat gjort 7-0 mot Toronto, og det var en av fansens nye favoritter som lå bak fulltrefferen – Mats Zuccarello Aasen.

– Det var en fin pasning fra Derek Stepan og det var bare å sette inn pucken, sa nordmannen.

Kampens store spiller var Marian Gaborik med fire mål og én assist. Kampen mot Toronto var over lenge før Zuccarello satte inn sitt tredje mål i den nordamerikanske ishockeyserien.

– Deilig

I de ti første minuttene skjedde lite, men etter at Marian Gaborik ga vertene ledelsen etter 10.55 minutter mistet gjestene strukturen i laget og ga ofte bort pucken i egen sone. I løpet av knappe fem minutter scoret NY Rangers fire mål.

– Etter to strake tap var det deilig å vinne igjen, sa Zuccarello.

New York Rangers var solide i begge ender. Framover kom målene lett og bak sto svenske Henrik Lundqvist meget solid.

– Dette var vår kamp, og det føltes som det var meningen at vi skulle vinne. Alle spilte bra og «Henke» var god i målet. Det var en flott lagseier, mente Zuccarello.

I form

Men det er ikke bare laget det går bra for. Med sju poeng på sine åtte siste kamper er nordmannen en av lagets heteste spillere.

– Det kommer alltid en periode der ting ikke fungerer helt, men jeg håper selvfølgelig å kunne fortsette å spille på samme måte som nå, sa Zuccarello til NTB.

Mot Toronto onsdag fikk Zuccarello Aasen 14.54 minutter med istid.

(©NTB)