Tévez blir i City

Carlos Tévez har snudd på flisa og vil nå bli i Manchester. Foto: Phil Noble / Reuters / Scanpix. Les mer Lukk

De siste dagenes opprydningssamtaler i Manchester City har ført fram. Den argentinske urokråka Carlos Tévez har trukket tilbake overgangskkravet og vil nå bli i klubben.

Lagkaptein Tévez sjokkerte City tidligere i måneden da han krevde å bli solgt på grunn av uenigheter med ledelsen i eliteserieklubben.

– Det er trist at vi er kommet til denne situasjonen, men mine følelser er ikke endret, og jeg har brukt god tid på å tenke igjennom dette, sa Tévez for en uke siden.

Les også: Tevez vil forlate Manchester City

City nektet, men alle spådde likevel at 26-åringens tid på laget var så godt som over.

Klubben måtte klamre seg til håpet om at manager Roberto Mancini skulle klare å overtale storscoreren til å bli.

– Carlos er en verdensklassespiller, og hans bidrag siden han kom til klubben har vært uvurderlig, skrøt italieneren av spissen som har scoret 33 mål på 50 opptredener for storklubben.

Renset luften

Og mandag ble det klart at Mancini hadde lyktes.

Tévez renset luften med både ham og City-ledelsen og gjorde det klart at han nå vil fortsette i klubben han kom til fra byrival United i fjor sommer.

– Manchester City can bekrefte til sine supportere at opprydningssamtaler er blitt holdt med Carlos Tévez. Under møtet uttrykte Carlos et fullstendig engasjement for klubben og trakk formelt tilbake sitt overgangskrav, sier klubben via sine nettsider.

Ingen lønnsøkning

Det ble spekulert i at Tévez' opptrinn var et forsøk på å oppnå en lønnsøkning. Men City kunne mandag opplyse om at spissrebellens kontrakt forblir uforandret.

Manchester City kan gå til topps i engelsk eliteserie med seier over Everton på hjemmebane mandag kveld. Trolig blir det med kaptein Tévez på topp fra start.

(©NTB)