Horn ferdig i Viking etter nytt glattcelleopphold

Vondt ble verre for Jørgen Horn (midten) da han havnet på glattcelle etter 1-3-tapet for Aalesund søndag kveld. Foto: Alf Ove Hansen / Scanpix. Les mer Lukk

Jørgen Horns dager i Viking er over. Natt til mandag havnet midtstopperen på glattcelle for annen gang på to måneder.

Horn fikk en ny sjanse av Viking etter at han ble tatt hånd om av politiet etter en fest i slutten av august. Den sjansen tok han imidlertid dårlig vare på.

Natt til mandag havnet Horn på glattcelle igjen, og styret var ikke like nådige denne gangen. Mandag ble spilleren løst fra sin kontrakt med umiddelbar virkning, ifølge en pressemelding på Vikings nettsted.

– Beklager

– Jeg har tatt konsekvensen av mine handlinger og har bedt om å bli løst fra min stilling som fotballspiller i Viking F.K. med umiddelbar virkning, sier Jørgen Horn i pressemeldingen.

– Jeg vil ikke kommentere denne avtalen ytterligere, men kommer til å benytte tiden fremover til å tenke nøye over hva fremtiden vil bringe. Jeg beklager overfor alle i Viking og Stavanger og er lei meg for at jeg har misbrukt de sjanser som klubben har gitt meg, sier midtstopperen.

Sjokkert Hareide

Han spilte hele kampen da Viking tapte 1-3 for Aalesund søndag. Det ble Jørgen Horns siste minutter i den mørkeblå drakten. Trener Åge Hareide sier han er sjokkert over nyheten om at Horn nok en gang har brutt klubbens regler.

– Jeg fikk sjokk. Jørgen Horn har sviktet klubben, spillerne og alle som er interesserte og glade i Viking. Og det er ganske mange. Det er mangel på respekt, sier Hareide til Aftenbladet.no.

Natt til 20. august havnet Viking-spilleren også i bråk etter en fuktig bytur. Da skulle han spilt kamp mot Start to dager senere. Han måtte stå over kampen, fikk en kraftig advarsel og lovet bot og bedring.