Målscorer savnet på Old Trafford

Manchester Uniteds Nani feiret sin 1-0-scoring mot tyrkiske Bursaspor på Old Trafford onsdag. (Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix) Les mer Lukk

Med Wayne Rooney på vei ut trenger Manchester United en avslutter. Nani ordnet 1-0 over tyrkiske Bursaspor i mesterligaen onsdag.

Mye har handlet om Rooneys framtid på Old Trafford for manager Alex Ferguson de siste ukene. Både tirsdag (ved Ferguson) og onsdag (ved Rooney) ble det slått fast at den engelske landslagsspissen er på vei bort.

De andre United-spillerne virket i hvert fall motiverte nok da den tyrkiske klubben var gjest. Fergusons mannskap unngikk de defensive blunderne som har preget laget i de siste seriekampene, men imponerte ikke framover.

Det var gått sju minutter da portugisiske Nani presenterte seg. Han fikk en ball fra Darren Fletcher like utenfor 16-meteren og fikk tid og rom til å skru ballen i mål bak Bursaspors bulgarske landslagskeeper Dimitar Ivankov.

I den andre kampen i gruppen mellom Rangers og Valencia var det Rangers’ Maurice Edu på godt og vondt. Han gjorde 1-0 på et vakkert hodestøt etter 34 minutter. Like etter pause brukte han hodet igjen, men denne gangen i eget nett på et frispark fra Valencia.

United topper gruppen to poeng foran Rangers og tre foran Valencia, mens Bursaspor er uten poeng. (©NTB)

Les også: - Vi kan være stolte

Mer om sport i ABC Nyheter.