Norsk snowboarder stygt skadet

22-åringen Torgeir Berre, som kjører på det norske snowboardlandslaget, skal ha skadet seg stygt i en ulykke i New Zealand.

VG Nett skriver at det ikke er klart hvilke skader den unge norske snowboarderen har pådratt seg, men refererer til nettstedet stuff.co.nz, som kan fortelle at Berre skal ha fløyet 20 meter gjennom luften før han fikk et stygt og hardt møte med underlaget.

– Vi har fått høre at det er Torgeir Berre som har skadet seg. Akkurat nå vet jeg ikke mer enn det, sier landslagssjef Thomas Harstad til VG Nett.

Ulykken skjedde i anlegget Treble Cone ved byen Wanaka, og Berres familie skal være på vei til New Zealand for å være hos den skadde unggutten. Han ligger på sykehus, og det newzealandske nettstedet skriver at han trolig skal gjennom en operasjon en av de nærmeste dagene.

Han kommer opprinnelig fra Elverum og var i New Zealand sammen med seks andre utøvere for å være med i en snowboardfilm i det aktuelle området.

Landslagssjefen sier til VG Nett at det hoppet der Berre skal ha skadet seg stygt, er et hopp der flere løpere har hatt store problemer med å tilpasse farten. (©NTB)