Omkom i frontkollisjon i Bærum

En person ble drept og en skadd i en kollisjon mellom en semitrailer, en personbil og en varebil på E16 ved Vøyenenga nær Sandvika fredag kveld.(Foto: Terje Bendiksby / Scanpix) Les mer Lukk

En person mistet livet og en annen fikk hodeskader etter en større trafikkulykke i Bærum fredag kveld.

Det var en semitrailer, en varebil og en personbil som kolliderte på E 16 ved Rud industripark ved 19-tiden. Føreren av personbilen omkom.

– Ved avkjøringen fra E 16 til Lommedalsveien har personbilen kommet over i motgående kjørefelt hvor den kjørte inn i fronten på semitraileren. Semitraileren har deretter fått skrens og kjørt ut i veggrøften på motsatt side og veltet, opplyser operasjonsleder Asbjørn Bjørnnes i Asker og Bærum politidistrikt.

Føreren av en varebil som kom etter personbilen i nordgående retning, pådro seg hodeskader og ble kjørt til Bærum sykehus. Sykehuset opplyste til NTB ved 23-tiden fredag kveld at pasienten er lettere skadet og at tilstanden er stabil.

Politiet vet ikke om denne bilen også var borti traileren eller om den kjørte av veien for å unngå sammenstøt. Trafikken ble omdirigert mens E 16 ble stengt etter at ulykken skjedde.(©NTB)