Jakter på brannstifter i Tønsberg

To biler og en låve sto i full fyr natt til onsdag.

Politiet fikk melding om den første brannen klokken .09. Det var en bilbrann i Eventyrveien på Eik. Snaue 30 minutter senere fikk politiet melding om en ny brann, denne gang i en låve i Grevinneveien. Få minutter senere igjen, klokken 1.44, kom det melding om bilbrann noen hundre meter unna i Lyngveien.

Politiet jakter nå på en mulig brannstifter.

– Mye tyder på at det er en brannstifter løs i Tønsberg. Vi har satt inn det vi har av ressurser for å forhindre flere branner, det sier operasjonsleder i Vestfold politidistrikt, Petter Aronsen, til tb.no.

Låvebrannen i Grevinneveien spredte seg til hovedhuset på gården. Låven var overtent da politiet og brannmannskapene kom til stedet.

– Tre sivilpersoner som har deltatt i redningsarbeidet ble kjørt til Sykehuset i Tønsberg, opplyser operasjonsleder Petter Aronsen i Vestfold politidistrikt.

Ved 6.30-tiden var det klart at ingen av de tre var blitt påført skader. De ble sendt hjem fra sykehuset etter kontroll.

Brannårsakene var natt til onsdag ukjent, men politiet jobber ut fra en teori om at de kan være påsatte, og ber folk om tips i saken. (©NTB)